Over Organize your business

MISSIE

Bij O.Y.B. draait alles om ontzorgen. Dit wordt gedaan door alle moeilijkheden weg te halen, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijf of organisatie.

Of het nu gaat om administratieve taken, projectorganisatie, stagiairebegeleiding of ondersteuning van personeel en directie, O.Y.B. is er om te helpen.

O.Y.B. biedt u op een verantwoordelijke manier de voordelen van een stressvrije, geoptimaliseerde bedrijfsvoering.

Over O.Y.B

Organize Your Business biedt een breed scala aan diensten om uw bedrijf te ondersteunen en te organiseren.

Of u nu een nieuw project wilt opstarten, dagelijkse kantoortaken wilt vereenvoudigen, uw administratie wilt stroomlijnen, ondersteuning wilt voor directie, personeel of stagiaires of behoefte aan professioneel advies, O.Y.B. heeft de expertise om u te helpen.

De flexibele aanpak van O.Y.B. biedt maatwerkoplossingen die aan uw specifieke behoeften voldoen.

Ziet u een service die u nodig heeft niet in onze lijst staan? Neem gerust contact op. O.Y.B. staat altijd klaar om te verkennen hoe u kunt worden ondersteunt.

Waarom O.Y.B?

O.Y.B. heeft ervaring met het bieden van diverse diensten op professionele wijze. Bij O.Y.B. is het van groot belang om één te zijn met het bedrijf.

O.Y.B. biedt:

Extra informatie

Geïnteresseerd?

Je kunt O.Y.B. bereiken via e-mail of telefoon:

info@organizeyourbusiness.eu

06 83499153

Persoonlijke informatie

Mijn naam is Ellen Wopereis-Koenders. In 2017 heb ik besloten om zelfstandig te gaan werken, na een studie voor het onderwijs. Door de praktijkervaring die ik heb gehad, ben ik erachter gekomen dat het ondernemerschap meer bij mij past.